top of page
Buscar
  • Foto del escritorMaria Juanati

De la lectura a l'escriptura en un salt

Hola a tothom! Com esteu?


Realment m’han emocionat els poemes que m’heu fet arribar aquests dies. Sou uns grans coneixedors de la literatura catalana. Al veure els vostres descobriments se del cert que heu entès un dels grans propòsits dels poetes i poetesses que s’han treballat: treballar la creativitat per fer una composició que mogui alguna cosa en els lectors.


Aquesta setmana tinc una proposta molt especial per a vosaltres. Com que crec que seria una llàstima no continuar treballat aquest procés creatiu literari que hem iniciat, us proposo que creeu un text, com tantes vegades hem fet a classe. Aquest text, però, és especial i haurà de començar amb l’oració va passar-se una hora buscant el mitjó vermell…


El text pot donar el gir que vosaltres vulgueu però heu d'incloure-hi 5 motius pels quals ha de buscar el mitjó i 5 personatges que intervinguin a la història. Per tal d’ajudar-vos a entendre aquest recurs, us proporciono el seu enllaç. (Veureu que està escrit en castellà).


L’objectiu és explicar una anècdota a un familiar o amic (ho haureu d'especificar) per parlar-li del personatge protagonista de la història.


Espero que gaudiu del procés i sorpengueu en els resultats,


Maria Juanati.





3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page